Alla årets nyheter på en dag - klimatsmart och coronasäkert!

– flertalet av säsongens skattedagar livesänds digitalt

Märkliga tider kräver kreativa lösningar. På grund av omständigheterna som råder till följd av covid-19 har vi beslutat att flertalet av säsongens skattedagar flyttar ut på nätet och livesänds digitalt. Vår allra främsta prioritet är att ta ansvar för alla deltagares och medarbetares hälsa och säkerhet.

Vår förhoppning är att under januari månad även kunna genomföra några fysiska kurser på våra mest besökta orter. Ni hittar dem i kalendariet nedan. 

 

Som alltid kommer alla årets skattenyheter att presenteras, analyseras och kommenteras av våra uppskattade föreläsare under en inspirerande och lärorik dag. 

Säsongens digitala skattedagar livestreamas och du får dem direkt hem till dig sända från vår egen studio i Amerikaskjulet i Göteborg. Det är både coronasäkert och klimatsmart och du är med via telefon, surfplatta eller dator. I vår chattfunktion kan du interagera med och ställa frågor till föreläsarna live. I pauserna kan vi även utlova underhållning av hög kvalité. Oavsett var i landet du bor kan du vara med på ett bekvämt och tryggt sätt och med flera tillfällen att välja på.

På de fysiska skattedagarna får du som tidigare träffa våra föreläsare live och du får även med dig bilddokumentationen i tryckt format. 

Nyheter du inte kan missa. 

Du som jobbar med skatt och deklarationer måste vara uppdaterad med senaste skatteregler och praxis för att kunna göra ditt jobb på ett professionellt sätt. Dessutom behöver du veta hur Skatteverket tolkar reglerna och hur du bör förhålla dig till det.

Efter denna fullspäckade skattedagen ska du känna att du blivit informerad och inspirerad, uppdaterad i ämnet och att du fått våra analyser och kommentarer kring det senaste årets utveckling på skatteområdet, allt på ett pedagogiskt och uppskattat sätt. Vi tipsar om hur du får stöd av Wolters Kluwers Skatteprogram för att jobba mer effektivt.

Du får dessutom bilderna, en gedigen textdokumentation och tabeller digitalt. Sökbart och där du kan göra dina egna markeringar. En god investering och ett användbart stöd inför framtiden. Unna dig en dag fylld av kvalitetssäkrade analyser, kommentarer och tankeväckande diskussioner kring ämnet.

Sammantaget är detta viktiga kunskaper att ha som stöd i ambitionen att vara en allt bättre konsult eller företagare. 

Goda vitsord från nöjda deltagare >>
 

Preliminärt program

09.30-10.40   Personbeskattning
10.40-11.00   Paus
11.00-12.00   Personbeskattning forts.
12.00-13.00   Lunch
13.00-14.40   Näringsverksamhet
14.40-15.00   Paus
15.00-16.00   Mervärdesskatt

Skattedagen ger 5,5 utbildningstimmar Skatt


Håll dig uppdaterad om aktuellt kursutbud

Vi följer hela tiden med i vad som händer vad gäller regler och restriktioner från Folkhälsomyndigheten och tar det säkra före det osäkra. Vi kan därför kontinuerligt komma att uppdatera vårt koncept.  
Bokar du en kurs har vi generösa avbokningsregler satta till 2 veckor innan genomförandedag. Läs mer här >>

 

Föreläsare skattedagarna >>

Läs mer om våra mycket uppskattade föreläsare. 

Skatterättsavdelningen